3 arsye përse nuk po fitoni një intervistë pune…

3 arsye përse nuk po fitoni një intervistë pune…

1. Keni një qasje shumë të shpërndarë për të kërkuar punë. Nëse jeni duke ap...

Si të zotëroni artin e marrjes së vlerësimeve/komenteve?

Si të zotëroni artin e marrjes së vlerësimeve/komenteve?

Dhënia dhe marrja e komenteve mund të jetë e pakëndshme, dhe për fat të keq, është dicka që njer...