Rreth Nesh
Europe Agency është një agjenci ndërkombëtare punësimi, me një aktivitet lider në rajon e më gjerë. Shërbimet tona të rekrutimit dhe konsulencës kanë bërë të mundur që Europe Agency të renditët në Top Listë mes agjencive rajonale të rekrutimit, duke patur madje edhe eksluzivitet në fusha dhe përfaqësues të ndryshëm për tregun e punës vendas dhe atë rajonal. Europe Agency, vjen në treg me objektiva dhe plan të qartë rekrutimi me qëllim përmbushjen e kërkesave të ç’do punëdhënësi apo institucioni të fushave të ndryshme në shërbimin e punësimit, edukimit dhe konsulences.

Our Services

Shërbime Rekrutimi

Europe Agency sjell një nivel të lartë ekspertize në gjetjen e kandidatit…

Investo në Shqipëri

Shqipëria ka zbatuar një investim të huaj liberal për të rritur investimet e huaja.

Shërbime Burime Njerëzore

Te qenit nje institucion i pavarur, duke pasur gjithashtu nje ekip…

Shërbime Konsulence

Sherbime Konsulence Konsulence emigracioni Orientim pe…

Shërbime Marketingu

Ne ju ndihmojmë të krijoni dhe zbatoni strategji të suksesshme marketingu.

Menaxhim Projekti

Të gjitha projektet janë një përpjekje e përkohshme për të krijuar vlerë përmes një produkti,

72000

Members

10000

Jobs

100000

Resumes

8744

Companies

Our Team

Klesta Dervishi

Menaxhere e përgjithshme

Eneida Xhepa

Asistente e Emigracionit

Jona Sinani

Koordinatore Zyre

Our Clients